Вітання з початком нового чемпіонату Тернопільської області!

28-04-2024

Шановні друзі!

Від імені Асоціації футболу Тернопільщини і від себе особисто вітаю керівників футбольних клубів, тренерів, футболістів, а також численних уболівальників з початком нового футбольного сезону на Тернопільщині. Сьогодні, 28 квітня, у непростих умовах воєнного часу стартує чемпіонат Тернопільської області 2024 року.

Загалом у чемпіонаті братимуть участь шістнадцять самобутніх команд з різних куточків нашої області, які розділені на дві ліги – вищу і першу.

Перемоги обов'язково прийдуть, якщо ми об'єднаємо зусилля заради великої спільної мети – перемоги над ворогом. Перш за все, хочу подякувати ЗСУ за те, що маємо можливість займатись улюбленою справою.

У нашій тиловій Тернопільській області будемо наполегливо працювати на благо нашого футболу на всіх його рівнях, любити свій футбол і підтримувати свої команди.

Бажаю учасникам чемпіонату області цікавого сезону. Не сумніваюся, що він пройде в напруженій і безкомпромісній боротьбі і буде по-справжньому захоплюючим. Переконаний, що спільна робота з усіма небайдужими до нашого майбутнього сприятиме розвитку масового футболу, створюючи надійний фундамент обласному, національному футболу й славі українського спорту.

Футбол – більше, ніж гра!

З повагою, голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик