Лектор центру ліцензування УАФ провів навчання тернопільських тренерів за програмою С-диплому

2024-04-13 22:29:27.000000

На базі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Асоціація футболу Тернопільщини продовжує навчання тренерів з футболу за програмою С-диплому УАФ.

Реалізація навчального курсу спрямована на забезпечення кваліфікованої підготовки тренерів масового футболу відповідно до вимог УЄФА, а також підвищення рівня знань, умінь і компетентностей тренерів, які працюють з дитячо-юнацькими та аматорськими командами. 
Сьогодні 13 квітня теоретичні заняття проводив доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, заслужений тренер України, лектор центру ліцензування тренерів УАФ Віктор Митрофанович Костюкевич. Предметом вивчення і обговорення були питання управління діяльності в спорті, контролю фізичної та функціональної підготовленості спортсменів, тактики футболу тощо.


Детальний розгляд професійних завдань з різних аспектів спортивної підготовки, можливість прямого обміну думками і досвідом, живий діалог обумовили залучення до зустрічі викладачів та студентів факультету фізичного виховання. На кожне питання слухачів було надано змістовну відповідь та рекомендації, які обґрунтовувались прикладами із попереднього досвіду роботи.
Щиро дякуємо Віктору Митрофановичу та всім учасникам зустрічі! Працюємо над удосконаленням та рухаємось до Перемоги!