У Скоморохах пройшла спартакіада працівників органів місцевого самоврядування

2017-05-22 21:27:20.000000

Ці традиційні змагання проходили на базі оздоровчого комплексу «Лісовий», що у селі Скоморохи Бучацького району.  Працівники органів місцевого самоврядування – тернопільської обласної, районних, міських рад, об’єднані територіальні громади – змагалися в семи видах спорту, в тому числі визначали кращу команду з міні-футболу.

Перше місце в міні-футболі здобула команда Тернопільської міської ради, друге – Скалатської міської ради і третє – Бучацької районної ради.

Нагороджуючи учасників спартакіади, керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Іван Бабійчук наголосив: «Такі змагання не лише засвідчують прагнення до здорового способу життя, але стимулюють створення згуртованих та  дружніх  колективів. Адже у спорті загартовується командний дух.  Саме така сама згуртована команда однодумців повинна працювати в органах місцевого самоврядування. Нині вперше у спартакіаді беруть участь команди об’єднаних територіальних громад. Як показують результати, вони зуміли об’єднатися та створити сильні духом та тілом команди. Переконаний,  що з таким самим ентузіазмом працюють вони і для громади».