Заліщицький «Дністер» провів перший спаринг у 2024 році

2024-02-03 22:20:27.000000

Сьогодні, 3 лютого, заліщицький «Дністер» провів свій перший спаринг під час зимового міжсезоння. Суперником учасника кубку України серед аматорів та бронзового призера вищої ліги чемпіонату Тернопільщини 2023 року була команда першої ліги чемпіонату України – «Прикарпаття» з Івано-Франківська.

Як повідомляє прес-служба івано-франківського клубу, контрольна гра відбулася на штучному полі «Хет-трик Арени» і двічі переривалася через повітряні тривоги.

Єдиний м’яч у матчі було забито івано-франківцями. На 26-й хвилині Максим Соловйов вдало зіграв на добиванні і відкрив рахунок – 1:0. Наприкінці другого тайму найкращий бомбардир першої ліги Андрій Хома міг подвоїти перевагу “Прикарпаття”, однак його удар з 11-метрової позначки прийшовся у стійку воріт суперника.

Наступного тижня заліщани гратимуть ще один контрольний поєдинок. У суботу, 10 лютого, у селі Боричівка на футбольному полі зі штучним покриттям футболісті «Дністра» поміряються силами і ще одним представником першої української ліги – тернопільською «Нивою».  

Фото – МФК “Прикарпаття”