Вихованка тернопільського футболу стала володаркою кубку України!

2023-11-25 21:11:20.000000

Нещодавно, а саме 22 жовтня, одна з найталановитіших футболісток України, тернополянка Аліна Савка відсвяткувала 15-річчя. Пройшло трішки більше місяця, а наша землячка завоювала перший трофей у дорослому футболі.

Сьогодні, 25 листопада, Аліна Савка вийшла на заміну у фінальному поєдинку кубку України, у якому її полтавська «Ворскла» перемогла криворізький «Кривбас».

На 40-й хвилині Андрухів класним ударом зі штрафного вивела «Ворсклу» вперед. У дебюті другого тайму вона ж із передачі Подольської оформила дубль. Наприкінці поєдинку «Кривбас» залишився в меншості, що лише спростило завдання для суперниць, які зберегли перевагу – 2:0.

Вітаємо юну футболістку з Тернопільщини з неймовірним для її юного віку досягненням та бажаємо не зупинятися на кубку України, а далі йти до найвищих вершин.  

Нагадаємо, Аліна Савка є вихованка тернопільського клубу «Чемпіон» (з 3-го класу займалася у свого першого тренера Володимира Левчука). А ще, вона є донька колишнього півзахисника тернопільської “Ниви” Сергія Савки.