“Копаний м’яч” №17: юнацький та студентський футбол, інфраструктура та потенціал команд Тернопільщини переходу в професіонали

2023-10-05 09:26:17.000000

Шановні любителі футболу! Пропонуємо до Вашої уваги сімнадцятий випуск програми «Копаний м’яч» п’ятого телевізійного сезону, створеної для Вас Асоціацією футболу Тернопільщини.

«Копаний м’яч» – це як завжди багато тернопільського футболу. В сімнадцятому його випуску з гостем студії, відомим тренером, заслуженим працівником фізичної культури і спорту України Василем Петровичем Івегешом говорили про юнацький та студентський футбол, спортивну інфраструктуру Тернополя та потенціал футбольних команд Тернопільщини з перспективою виходу на професійний рівень. 

Також з гостей студії проаналізували всі матчі минулого ігрового тижня у першій та другій лігах чемпіонату Тернопільської області 2023 року. Всі поєдинки прокоментовані тренерами та представниками команд і, як завжди, до уваги любителів футболу представлено турнірні таблиці, кращих бомбардирів, символічні збірні та кращих гравців і коучів заключного 15-го туру.

І, звичайно,Василь Івегеш підбив підсумки сезону-2023 у всіх трьох лігах чемпіонату Тернопільської області. 

Переглянути сімнадцятий випуск програми «Копаний м’яч» Ви зможете на Ютуб-каналі Асоціації футболу Тернопільщині.