«Копаний м’яч» з Едуардом Карапетяном: детальний аналіз матчів чемпіонату Тернопільської області та обриси нового футзального сезону

2023-09-22 22:10:45.000000

Шановні любителі футболу! Пропонуємо до Вашої уваги п’ятнадцятий випуск програми «Копаний м’яч» п’ятого телевізійного сезону, створеної для Вас Асоціацією футболу Тернопільщини.

«Копаний м’яч» – це як завжди багато тернопільського футболу. В п’ятнадцятому його випуску з гостем студії, відомим у минулому футбольним суддею, нині спостерігачем УАФ та головою комітету футзалу Асоціації футболу Тернопільщини Едуардом Томіковичем Карапетяном говорили про складальність у організації футбольних змагань під час війни та плани на новий футзальний сезон 2023/24 рр. 

Також з гостей студії проаналізували всі матчі минулого ігрового тижня у вищій, першій та другій лігах чемпіонату Тернопільської області 2023 року. Всі поєдинки прокоментовані тренерами та представниками команд і, як завжди, до уваги любителів футболу представлено турнірні таблиці, кращих бомбардирів, символічні збірні та кращих гравців і коучів туру, що минув.

Не забули ми і про перші півфінальні поєдинки Ліги чемпіонів та Ліги Тернопільщини, які теж організовує на проводить Асоціація футболу Тернопільщини. 

Переглянути п’ятнадцятий випуск програми «Копаний м’яч» Ви зможете на Ютуб-каналі Асоціації футболу Тернопільщині.