"Копаний м'яч" №12: неймовірні за красою голи, підсумки ветеранських баталій та проблеми і перспективи зборівського футболу

2023-09-01 08:48:05.000000

Шановні любителі футболу! Пропонуємо до Вашої уваги дванадцятий випуск програми «Копаний м’яч» п’ятого телевізійного сезону, створеної для Вас Асоціацією футболу Тернопільщини.

«Копаний м’яч» – це як завжди багато тернопільського аматорського футболу. В дванадцятому його випуску з гостем студії, багаторазовим володарем кубка і чемпіоном Тернопільської області, донедавна військовослужбовцем, а нині директором зборівської ДЮСШ Романом Бардокіним говорили про футбол під час війни, коротко зупинилися на футбольній кар’єрі пана Романа, підбили підсумки чемпіонату Тернопільської області серед ветеранів, у якому Роман Бардокін став переможцем, підняли питання зборівського футболу та причини відсутності місцевої команди “Колос” в обласних змаганнях. 

Також проаналізували всі матчі минулого ігрового тижня у вищій, першій та другій лігах чемпіонату Тернопільської області 2023 року. Усі матчі прокоментовані тренерами та представниками команд і, як завжди, до уваги любителів футболу представлено турнірні таблиці, кращих бомбардирів, символічні збірні та кращих гравців і коучів туру, що минув.

Переглянути дванадцятий випуск програми «Копаний м’яч» Ви зможете на Ютуб-каналі Асоціації футболу Тернопільщині.