«Копаний м’яч» №10: проблеми і перспективи теребовлянського футболу, важкі кубкові двобої та аналіз усіх поєдинків чемпіонату Тернопільщини

2023-08-18 11:10:27.000000


 

Шановні любителі футболу! Пропонуємо до Вашої уваги десятий випуск програми «Копаний м’яч» п’ятого телевізійного сезону, створеної для Вас Асоціацією футболу Тернопільщини.

«Копаний м’яч» – це як завжди багато тернопільського аматорського футболу. У десятому його випуску з гостем студії, колишнім гравцем тернопільської та теребовлянської “Ниви” Ігорем Васильовичем Сороцьким детально проаналізували всі матчі минулого ігрового тижня у чемпіонаті та кубку Тернопільської області 2023 року. Всі поєдинки прокоментовані тренерами та представниками команд і, як завжди, до уваги любителів футболу представлено турнірні таблиці, кращих бомбардирів, символічні збірні та кращих гравців і коучів туру, що минув.

Не оминули увагою стан справ у теребовлянському футболі. Зокрема, піднімалося питання, причин, чому цьогоріч місцева “Нива” не представлена в чемпіонаті Тернопільської області. За словами Ігоря Васильовича з боку влади є запевнення, що наступного року теребовлянці знову повернутися до когорти обласних команд. 

Переглянути десятий випуск програми «Копаний м’яч» Ви зможете на Ютуб-каналі Асоціації футболу Тернопільщині.