"ФАТ-Подоляни" підсилилися нападником рівненського «Вереса»

2023-08-13 12:09:40.000000

Учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – команда «ФАТ-Подоляни» з Тернополя на другу частину сезону-2023 дозаявила молодого нападника з рівненського «Вереса» Святослава Зайка, якому менш як через місяць виповниться 20 років.

Новобранець «Подолян» – вихованець рівненського футболу. На дитячо-юнацькому рівні виступав за команди з Березного та Володимир-Волинського. В 2019 році зіграв у двох поєдинках за «Случ» з Березного у чемпіонаті Рівненської області.

У 2020 році Святослав підписав перший професійний контракт з ФК «Львів». За львів’ян, а також за рівненський «Верес» – свій другий професійний клуб, Зайко виступав виключно за молодіжні команди (U-19). Загалом за ці колективи зіграв 57 поєдинків, у яких відзначився 8 забитими м’ячами.

Святослав Зайко вже був у заявці «Подолян» у першому півфінальному кубковому матчі тернополян проти «Медоборів» із Зеленого, однак на поле із лавки запасних так і не вийшов. Це він зможе зробити у сьогоднішньому поєдинку «ФАТ-Подоляни» у рамках 10-го туру чемпіонату Тернопільської обалсті проти великоберезовицького «Поділля».