Відомий дитячий тренер та спортивний функціонер святкує День народження!

2023-08-08 08:51:22.000000

Сьогодні, 8 серпня, День народження святкує відомий тернопільський футбольний тренер, функціонер та відмінник освіти України Володимир Миколайович Філіп. Цього дня йому виповнюється 79 років.

Народившись на Закарпатті, Володимир Миколайович практично все своє свідоме життя провів на Тернопільщині. Тут навчався у Кременецькому, а згодом Тернопільському державному педагогічному інституті. Кандидат у майстри спорту з футболу. Переможець студентських ігор України, бронзовий призер Всесоюзних студентських ігор. 25 років, з 1970-го по 1995 роки, Володимир Миколайович працював тренером з футболу в Тернопільській ДЮСШ № 3, виховав плеяду відомих у краї футболістів. З 1995 по 2000 рр. – директор обласної ДЮСШ, від 2000 до 2012-го – директор Тернопільської СДЮШОР з футболу.

Шановний Володимире Миколайовичу!

Від імені Асоціації футболу Тернопільщини прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах! Нехай у Вашій хаті завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість! Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів! З роси й води, і многая літа!