Команда з Бережанщини дозаявила колишнього футболіста «Ниви» та ФК «Тернопіль»

2023-08-03 21:24:16.000000

 

Учасник другої ліги чемпіонату Тернопільської області – ФК «Нараїв» з Бережанщини на другу частину сезону дозаявив двох футболістів, один з яких виступав свого часу за професійні команди Тернопільщини – «Ниву» і ФК «Тернопіль».

Це – 24-річний захисник Валентин Залізняк. За ФК «Тернопіль» Валентин провів всього один офіційний поєдинок проти чернівецької «Буковини» у 2017 році. І ще 27 разів у чемпіонаті та кубку України виходив на футбольне поле у складі тернопільської «Ниви».

Остання команда за яку виступав Залізняк – теребовлянська «Нива», з якою він у 2020 році виборов золоті медалі чемпіонату та кубок області. Весь 2022 рік та першу половину 2023 року – Валентин Залізняк був поза футболом. Нещодавно він пройшов підготовку тренерів за програмою «С»-диплому УАФ та вирішив повернутися до активних футбольних виступів. І для цього обрав собі ФК «Нараїв».

Іншим новобранцем колективу з Бережанщини став ще один оборонець, 20-річний Максим Урбанський. У першій половині сезону-2023 Максим виступав у вищій обласній лізі за великоберезовицьке «Поділля», щоправда футболіст взяв участь лише в трьох поєдинках «подолян».

Обидва гравця за свою нову команду зможуть дебютувати вже цієї неділі, 6 серпня, у домашньому поєдинку ФК «Нараїв» проти ФК «Збараж».