«ФАТ-Подоляни» дозаявили двох футболістів

2023-08-02 11:13:12.000000

Учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2023 року – команда «ФАТ-Подоляни» з Тернополя під час другого трансферного вікна дозаявила ще двох футболістів. Один донедавна виступав у Польщі, інший – знаходився у структурі футбольного клубу української Прем’єр-ліги –«Минай» (Ужгород).

19-річний фланговий півзахисник Максим Максимець є вихованцем закарпатського футболу. На дитячо-юнацькому рівні виступав за ужгородський СДЮСШОР та львівський «УФК-Карпати». Далі три сезони грав за U-19 та U-21 ужгородського «Минаю», за який провів 48 поєдинків, у яких відзначився 4 забитими м’ячами.

Ще одним новачком «ФАТ-Подоляни» став 18-річний крайній захисник Богдан Сагайдак (зазвичай діє на лівому фланзі оборони), котрий до останнього часу виступав у Польщі за аматорську команду «Lipno Steszew». Головний тренер тернопільської команди Андрій Хоптовий добре знає Сагайдака, адже під його керівництвом у 2020 році футболіст здобув перемогу в ДЮФЛ України (перша ліга),  виступаючи за копичинецьку «Надію», а також більше року футболіст та тренер співпрацювали у клубі Прем’єр-лізі Львівщини – ФК «Куликів».

Нагадаємо, сьогодні, 2 серпня, «ФАТ-Подоляни» у відкладеному виїзному поєдинку 5-го туру вищої обласної ліги зустрічатимуться з великоберезовицьким «Поділлям».