На Тернопільщині стало більше кваліфікованих футбольних тренерів

2023-07-19 21:08:42.000000

Сьогодні, 19 липня, у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка (ТНПУ) відбулося урочисте вручення дипломів та ліцензій тренерам масового футболу, які проходили навчання за програмою «С» – диплому Української Асоціації футболу (УАФ) та курси підвищення кваліфікації. Дипломи та ліцензії отримали також вчителі фізичної культури, які навчалися за програмою «D» – диплому УАФ.
Відповідні документи вручали ректор ТНПУ Богдан Богданович Буяк, голова Асоціації футболу Тернопільщини (АФТ) Тарас Зіновійович Юрик, декан факультету фізичного виховання Андрій Володимирович Огнистий та керівник Центру ліцензування тренерів категорій «D» і «С» АФТ Володимир Іванович Наумчук.
Подяками Асоціації футболу Тернопільщини нагороджено викладачів університету, що упродовж п’яти місяців проводили заняття і забезпечили належний рівень підготовки слухачів.
Зазначимо, що підготовка тренерів за програмою «С»-диплому УАФ здійснюється відповідно до вимог УЄФА і дозволяє працювати з дитячо-юнацькими та аматорськими командами, а отримання ліцензії та D»-диплому надають право працювати з групами початкової підготовки.