«Копаний м’яч» №8: усе найцікавіше в тернопільському футболі за тиждень, що минув (+відео)

2023-07-07 18:05:58.000000

Шановні любителі футболу! Пропонуємо до Вашої уваги восьмий випуск програми «Копаний м’яч» п’ятого телевізійного сезону, створеної для Вас Асоціацією футболу Тернопільщини.

«Копаний м’яч» – це як завжди багато тернопільського аматорського футболу. У восьмому його випуску з гостем студії Богданом Дзюлою, котрий другий рік воює у найгарячіших точках України, а до війни тривалий час був граючим головним тренером ФК «Нараїв» з Бережанщини, говорили про те, як військові ставляться до футболу під час війни та чи є можливість у війську слідкувати за футбольним життям, зокрема на Тернопільщини. Оскільки Богдан Дзюла, приїхавши на кілька днів у відпустку, встиг взяти участь у матчі останнього туру його ФК «Нараїв», запитали ми і про його фізичний стан, чи не втратив футбольних навиків за час перебування у війську?

З гостем студії також детально проаналізували головний матч минулого тижня, а саме поєдинок за суперкубок Тернопільської області між переможцями Ліги чемпіонів та Ліги Тернопільщини, який відбувся у Теребовлі.

Традиційно обговорили всі матчі минулого ігрового дня у чемпіонаті Тернопільської області 2023 року. Всі поєдинки прокоментовані тренерами та представниками команд і, як завжди, до уваги любителів футболу представлено турнірні таблиці, кращих бомбардирів, символічні збірні та кращих гравців і коучів туру, що минув.

Не оминули увагою ми і матчі 4-го туру Ліги чемпіонів та Ліги Тернопільщини – ще одні змагання, які відбуваються під егідою Асоціації футболу Тернопільщини.

Переглянути восьмий випуск програми «Копаний м’яч» Ви зможете на Ютуб-каналі Асоціації футболу Тернопільщині.