«Копаний м’яч» №6: все найцікавіше про тернопільський футбол і не тільки (+відео)

2023-06-22 08:17:40.000000

Шановні любителі футболу! Пропонуємо до Вашої уваги шостий випуск програми «Копаний м’яч» п’ятого телевізійного сезону, створеної для Вас Асоціацією футболу Тернопільщини.

«Копаний м’яч» – це як завжди багато тернопільського аматорського футболу. У шостому його випуску з гостем студії, гравцем харківського «Металіста-1925», вихованцем зборівського футболу та учасником збірної зірок Тернопільського футболу Ігорем Курилом говорили про дебютний сезон Ігоря у Прем’єр-лізі, запитали ми, в якому клубі продовжиться кар’єра досвідченого футболіста, зупинилися й на дитячому футболі, адже перебуваючи у відпустці у рідному Зборові він мав зустріч з юними футболістами. Також обговорили став справ у зборівському футболі, розібралися у причинах того, чому місцевий “Колос” третій рік не грає у обласному чемпіонаті тощо.

Традиційно з гостем студії детально проаналізували всі матчі минулого ігрового дня у чемпіонаті та кубку Тернопільської області 2023 року. Всі поєдинки прокоментовані тренерами та представниками команд і, як завжди, до уваги любителів футболу представлено турнірні таблиці, кращих бомбардирів, символічні збірні та кращих гравців і коучів туру, що минув.

Переглянути шостий випуск програми «Копаний м’яч» Ви зможете на Ютуб-каналі Асоціації футболу Тернопільщині.