Студентська футбольна команда з Тернополя розпочала виступити на універсіаді

2023-06-07 10:03:29.000000

Учора, 6 червня, у Чернівцях розпочала виступи на фінальній частині 28-ї Літньої універсіади України з футболу команда Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

Наші земляки у першому матчі групи I на «Хет-трик Арені» зустрілися з колективом Львівського державного університету фізичної культури (ЛДУФК) і перемогли непростих суперників з рахунком 1:0. Єдиний переможний м’яч у першому таймі потужним ударом метрів 20-ти забив Володимир Мостовий (у чемпіонаті Тернопільської області виступає за бучацький «Колос»).

Сьогодні, 7 червня, команда з Тернополя гратиме з Національним університетом «Чернігівський колегіум», а завтра, 8 червня, протистоятиме суперникам з Національного університету «Полтавська політехніка».

Щоби претендувати на перемогу в універсіаді тернополянам обов’язково потрібно вибороти перше місце в групі, адже тільки воно дає право зустрітися у фіналі з переможцем групи II. «Золотий» і «бронзовий» фінали проходитимуть у Чернівцях на ФОК «Олімпія», а втішні поєдинки за 5 і 7 місця – на «Хет-трик Арені».