ВИМОГИ ДО ВІДЕОЗЙОМОК МАТЧІВ ТА ФЛЕШ-ІНТЕРВ’Ю ГОЛОВНИХ ТРЕНЕРІВ

2023-05-07 12:19:59.000000

Сьогодні, 7 травня, стартує новий чемпіонат Тернопільської області з футболу 2023 року. Асоціація футболу Тернопільщини нагадує, що згідно регламенту обласних змагань з футболу серед аматорських команд (вища, перша та друга ліги, Ліга чемпіонів та Ліга Тернопільщини) господарі поля зобов’язані проводити відеозапис матчу.

На відеозаписі повинен бути зафіксований весь матч, вихід команд і арбітрів на поле і те, як вони залишають поле. Також, що у регламенті обласних змагань є норма обов’язкових флеш-інтерв’ю головних тренерів команд по завершенні матчу (флеш-інтерв’ю здійснює оператор матчу).

Поєдинок без здійснення відеозапису не розпочинається, рішення з цього приводу приймає делегат-спостерігач АФТ.

Відеозапис матчу завантажується на файлообмінник (а не в мережу «Ютуб»!) і посилання на завантажений файл впродовж доби після завершення матчу надсилається на електронну адресу Асоціації – ffto2017@gmail.com.

У випадку відсутності відеозапису матчу до футбольного клубу (команди) застосовуються дисциплінарні та фінансові санкції згідно регламенту та рішення КДК АФТ: для команд вищої ліги - 5 тис. грн., першої та другої - 3 тис. грн., Ліги чемпіонів та Ліги Тернопільщини – 1 тис. грн. При повторній відсутності відео - штрафні санкції подвоюються.

Представників команд просимо звернути увагу на вище перераховані вимоги.