Вітання з початком нового чемпіонату Тернопільської області

2023-05-07 10:54:06.000000

Шановні друзі!

Від імені Асоціації футболу Тернопільщини і від себе особисто вітаю керівників футбольних клубів, тренерів, футболістів, а також численних уболівальників з початком нового футбольного сезону на Тернопільщині. Сьогодні, 7 травня, у непростих умовах воєнного часу стартує чемпіонат Тернопільської обласні 2023 року.

У боротьбу вступають вісімнадцять самобутніх команд з різних куточків нашої області, які розділені на три ліги – вищу, першу і другу.

Перемоги обов'язково прийдуть, якщо ми об'єднаємо зусилля заради великої спільної мети, будемо наполегливо працювати на благо неньки України та нашого футболу на всіх його рівнях, любитимемо свій футбол і підтримуватимемо свої команди.

Бажаю учасникам чемпіонату області цікавого сезону. Не сумніваюся, що він пройде в напруженій і безкомпромісній боротьбі і буде по-справжньому захоплюючим. Переконаний, що спільна робота з усіма небайдужими до нашого майбутнього сприятиме розвитку масового футболу, створюючи надійний фундамент обласному, національному футболу й славі українського спорту.

Футбол – більше, ніж гра!

З повагою, голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик