Юні бережанські футболісти перемогли і поступилися в Івано-Франківську

2017-05-20 18:53:19.000000

В Івано-Франківську двома віковими групами ДЮСШ з Бережан зіграв матчі 21-го туру ДЮФЛ України в Першій лізі проти ФК "Тепловик-ДЮСШ-3".
Як повідомив голова Бережанської районної федерації футболу Степан Жеребецький, маючи в кишені перемогу в своїй групі команда U-17 з Бережан, послаблена відсутністю кількох основних гравців, фактично сама привезла по одному м'ячу в кожному таймі і поступилась 0:2.
Куди цікавіше розвивались події в матчі команд U-15! Як і кількох попередніх матчах, бережанці кинулись в "бій" і вже на 3-ій хвилині Олександр Хомецький відкрив рахунок. Подальший перебіг першого тайму підтвердив давню хворобу бережанців: слабку психологічну стійкість. 
На другий таймі бережанці вийшли змобілізованими і Артур Вознюк подвоїв на добиванні рахунок матчу. Прикрим епізодом матчу стало вилучення захисника бережанців через другий "гірчичник". Згодом, граючи в більшості, господарі один м'яч відіграли. Та все ж жирну крапку в матчі поставив О.Хомецький, встановивши підсумкові 3:1 на користь бережанців. Вітаємо гравців і тренера команди Віталія Буняка з першою перемогою та сподіваємось на позитивний результат для бережанців в матчі останнього 22 туру, що відбудеться 27 травня, на домашній арені проти винниківського "Руху".