«Збруч-Агробізнес» з новим головним тренером провів заявку на сезон-2023

2023-04-25 13:09:09.000000

Учасник першої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2023 року «Збруч-Агробізнес» з Підволочиська провів заявку на новий сезон. Новий-старий головний тренер команди Євген Петрович Андрушків включив до неї 19 футболістів.

Отож, за «Збруч-Агробізнес» виступатимуть наступні гравці:

– воротарі: Сергій Чиж, Анатолій Гарбич;

– захисники: Сергій Шум, Михайло Паюк, Максим Паюк, Тарас Плисюк, Віталій Солтис, Олексій Соловей;

– півзахисники: Ігор Гапанович, Тарас Даньків, Андрій Донець, Максим Козуб, Віктор Крисоватий, Ігор Мар’яш, Богдан Коза, Василь Ковтун;

– нападники: Дмитро Познанський, Михайло Варіжук, Богдан Скромінський.

Команда з Підволочиська практично не змінила свій минулорічний склад. «Чистих» новобранців всього троє. Це – 21-річний півзахисник Василь Ковтун, котрий у минулому сезоні виступав на Житомирщині за «Тетерів» (Чуднів), 21-річний нападник Богдан Скромінський – вихованець хмельницького футболу, котрий у сезоні-2022 захищав кольори «Колоса» з Полонного та ще один представник сусідньої області – 23-річний захисник Олексій Соловей, остання команда якого «Стара Синява» (Хмельницька область).

Також є кілька гравців, яких можна умовно віднести до новачків колективу з берегів Збруча. Після перерви за «Збруч-Агробізнес» заявлені – Тарас Даньків, Михайло Паюк, Максим Паюк, Богдан Коза, Віталій Солтис, які у різні роки вже одягали футболки підволочиської команди.