Офіційно стартував Відкритий зимовий чемпіонат Тернопільщини з футболу

2023-02-25 14:10:50.000000

Сьогодні, 25 лютого, у селі Боричівка, що біля Теребовлі розпочався Відкритий зимовий чемпіонат Тернопільської області з футболу 2023 року. В урочистій церемонії відкриття змагань взяли участь голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик та голова Теребовлянської громади Олег Продан.

Першим з вітальним словом до учасників чемпіонату звернувся Тарас Юрик, котрий побажав без травм пройти всю турнірну дистанцію, гідно підготуватися до нового футбольного сезону-2022 і, звичайно, поборотися за нагороди зимової першості.

Олег Продан відзначив, що Теребовлянська земля завжди радо зустрічає спортсменів, і, зокрема, футболістів, а останнім часом стала своєрідною футбольною меккою, адже саме тут, завдяки наявності футбольного поля зі штучним покриттям, проводять спаринги не лише, аматорські, а й професійні команди не лише Тернопільської області.

У матчі-відкритті чемпіонату зустрілися команди “Вікнини” (Вікно, Гримайлівська громада) та “Лісма” (Шляхтинці, Байковецька громада).

Нагадаємо, у відкритому зимовому чемпіонаті Тернопільщини зголосилися позмагатися 18 команд (у тому числі чемпіон Хмельниччини – «Іскра» з Теофіполя), які згідно жеребкування розділені на чотири групи. По два кращі колективи з кожної групи виходять до плей-оф, де за олімпійською системою виборюватимуть нагороди змагань.