Асоціація футболу Тернопільщини презентувала книгу-довідник «Найкращі-2022»

2023-01-12 13:20:10.000000

Символічно, що першим довідник «Найкращі. Підсумки футбольного сезону 2022» отримав кращий футболіст Тернопільщини 2022 року, нападник великогаївського «Агрона» Тарас Червонецький.

У довіднику зібрана вся інформація за підсумками футбольного року на Тернопільщини. У красиво оформленому стилі подані коментарі головних тренерів команд вищої і першої ліг за підсумками сезону, повні статистичні дані по всіх гравцях, інтерв’ю з кращими гравцями 2022 року Тарасом Червонецьким (вища ліга) та Юрієм Сорочаном (перша ліга), символічні збірні футбольного сезону двох ліг, розгорнуто висвітлений суперкубок області, подано всі турнірні таблиці від вищої і першої ліги до ветеранського чемпіонату, Ліги чемпіонів та Ліги Тернопільщини, Тернопільської футзальної ліги та обласної дитячо-юнацької футбольної ліги.

У довіднику Ви також зможете почерпнути інформацію про чемпіонати Тернопільського, Чортківського та Кременецького районів (підсумкові таблиці, кращі бомбардири та фото), благодійні матчі зірок Тернопільського футболу, перший турнір в нашому краї на підтримку ЗСУ, відкритий зимовий чемпіонат Тернопільщини, який, на жаль, через війну, не вдалося завершити. А ще, повну статистику арбітрів Тернопільської області у всіх офіційних змаганнях 2022 року та багато іншого.

Бажаючі отримати книгу, щоби залишити на пам’ять спогад про футбольний 2022 рок – звертайтеся в офіс Асоціації футболу Тернопільської області за адресою: м. Тернопіль, вул. Князя Острозького буд. 14, оф. 506 або безпосередньо до першого заступника – виконавчого директора АФТ Василя Заторського – 068-621-28-95.