Теребовлянську «Ниву» нагородили за третє призове місце вищої обласної ліги

2022-12-27 11:48:01.000000

За підсумками сезону 2022 року футбольний клуб «Нива» (Теребовля) став бронзовим призером вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу серед аматорських команд. 26 грудня відбулась урочиста церемонія нагородження.

Із завоюванням бронзових медалей чемпіонату області футбольний клуб з Теребовлі привітали голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик та Теребовлянський міський голова Олег Продан.

Тарас Юрик наголосив, що дуже важко було провести футбольний сезон в умовах війни, однак завдяки українським захисникам у тиловій Тернопільській області таки вдалося організувати і на належному рівні завершити футбольний чемпіонат.

– Теребовлю – важко уявити без футболу і без «Ниви», вони вже стали брендом Теребовлянської громади. Цьогоріч завдяки Вашим тренерам та керівництву громади у Вас сформувалася команда на 90 відсотків з місцевих футболістів, чого не було в попередні роки. У Вас навіть є свій секрет, як зробити своїми гравців, які приїхали до Теребовлі з інших регіонів. Третє місце – це не межа для «Ниви», знаючи амбіції Вашого керівництва та тренерів братів Сороцький – легенд теребовлянського футболу, є всі підстави говорити, що наступні сезони будуть ще вдалішими для «Ниви». Чого я і всі шанувальники теребовлянської «Ниви» Вам бажаємо, – зазначив Тарас Юрик.

Олег Продан, зокрема, зауважив, що футбол у місті завжди був на високому рівні, тож намагаємося так тримати й надалі. Також міський голова привітав команду із здобуттям нагород та побажав не зупинятися на досягнутому.

– Хочу привітати нашу «Ниву» із завершенням чемпіонату, зайнятим третім місцем та подякувати за цікаву гру у сезоні. А також подякувати нашим захисникам, адже завдяки їм футбольний сезон на Тернопільщині вдалося провести. Бажаю усім мирного неба та нових звитяг, – сказав Олег Продан.

Опісля футболісти, тренери, керівництво ФК «Нива» від Асоціації футболу Тернопільщини отримали заслужені нагороди – медалі, грамоти та кубок. Останній з рук Тараса Юрика отримав капітан “Ниви” Ростислав Чиряк. 

А гравець «Ниви» Владислав Сороцький був відзначений індивідуальним призом, як кращий захисник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області 2022 року.