«Медобори» із Зеленого нагороджені срібними медалями за друге місце у вищій лізі

2022-12-26 15:05:11.000000

 

25 грудня відбулася урочиста церемонія нагородження команди «Медобори» із Зеленого, футболісти якого зайняли друге місце у чемпіонаті Тернопільської області серед колективів вищої ліги 2022 року.

Зі словами вдячності за футбольний сезон до присутніх звернувся перший заступник голови – виконавчий директор Асоціації футболу Тернопільщини Василь Заторський.

– Особливий футбольний сезон в умовах повномасштабної війни для всіх нас був не простим. Провести його вдалося завдяки українським захисників, які боронять рубежі України. Є такі і в складі «Медоборів» – Павло Денькович та Богдан Лучинець. Вдячний ФК «Медобори», котрий з року в рік показує стабільно високу гру і постійно бореться за найвищі позиції обласного футболу. Слова подяки складаю президенту клубу Валерію Сосновському та віце-президенту Євгену Данилківку, якби не вони у Зеленому не було би футбольної команди такого рівня. Ну і як без вболівальників, які завжди приходили на стадіон, підтримували команду, цікавилися футболом, – зазначив у вступному слові Василь Заторський.

Футболісти, тренери, керівництво ФК «Медобори» від Асоціації футболу Тернопільщини отримали заслужені нагороди – грамоти, медалі, а красень-кубок приймав віце-капітан команди і її граючий тренер Сергій Полянчук. Також представники ФК «Медобори» отримали індивідуальні призи, зокрема, відзнака вручена Тимофію Шереметі, як кращому воротарю вищої ліги. А ще АФТ відзначила почесного президента клубу, президента ФК «Нива» (Тернопіль) Степана Богдановича Рубая, котрий є великим вболівальником не лише «Ниви», а й команди із Зеленого.

Підсумком урочистої частини стала фотосесія за участю футболістів, тренерів, керівництва клубу та їхніх других половинок і діточок.