ФК «Нараїв» нагороджений бронзовими медалями

2022-12-24 20:29:01.000000

23 грудня відбулася урочиста церемонія нагородження ФК «Нараїв», футболісти якого зайняли третє місце у чемпіонаті Тернопільської області серед колективів першої ліги 2022 року.

Зі словами вдячності за футбольний сезон до присутніх звернувся перший заступник голови – виконавчий директор Асоціації футболу Тернопільщини Василь Заторський.
– Особливий футбольний сезон в умовах повномасштабної війни для всіх нас був не простим. Провести його вдалося завдяки українським захисників, які боронять рубежі України. Є такі і в складі ФК «Нараїв», це – головний тренер команди Богдан Дзюла, воротар Михайло Горліцький та польовий гравець Володимир Шум’як. Вдячний ФК «Нараїв», котрий з року в рік показує стабільно високу гру. У Вас є той симбіоз, коли всі – влада, спонсори, вболівальники підтримують футбол. Слова подяки складаю начальнику команди Остапу Дмитровичу Кулебі, котрий постійно з командою, голові Нараївської ОТГ Євгену Григоровичу Здебському, від якого теж багато що залежить у життєдіяльності нараївського колективу. І, звичайно, окремих слів подяки заслуговує Ваш президент – Дмитро Михайлович Ванчук, якби не він у Нараєві не було би футбольної команди такого рівня. Ну і як без вболівальників, які завжди приходили на стадіон, підтримували команду, цікавилися футболом, – зазначив у вступному слові Василь Заторський.
Футболісти, тренери, керівництво ФК «Нараїв» від Асоціації футболу Тернопільщини отримали заслужені нагороди – грамоти, медалі, а красень-кубок приймав капітан команди і її граючий тренер Ярослав Адамів. Також представники ФК «Нараїв» отримали індивідуальні призи, зокрема, відзнаку отримав Андрій Кульчицький. 
Підсумком урочистої частини стала фотосесія.