«Копаний м’яч» #12: підготовка до футзального сезону та чемпіонські тури у великому футболі

2022-11-04 08:25:26.000000

Шановні любителі футболу! Пропонуємо до Вашої уваги дванадцятий випуск програми «Копаний м’яч», створеної для Вас Асоціацією футболу Тернопільщини.

«Копаний м’яч» – це як завжди багато тернопільського аматорського футболу. В дванадцятому його випуску з гостем студії, головою Асоціації футзалу Тернопільської області, спостерігачем арбітражу, відомим у минулому арбітром Едуардом Томіковичем Карапетяном говорили про підготовку до нового футзального сезону-2022/23, його формат, кількість ліг та особливості заявкового періоду. Підняли також питання догравання останнього туру минулого сезону, який через військову агресію російської федерації не вдалося провести, однак за погодженням команд він таки буде зіграний у листопаді.

Також з гостем студії проаналізували всі матчі минулого ігрового тижня двох ліг чемпіонату Тернопільської області 2022 року. Детально зупинилися на усіх поєдинках вищої ліги. Акцент зробили на домашньому матчі  лідера – «Агрона» з Великогаївської громади проти бучацького «Колоса», на якому Едуард Томікович працював суддівським спостерігачем.

Всі матчі обласного чемпіонату прокоментовані тренерами та представниками команд і, як завжди, до уваги любителів футболу представлено турнірні таблиці, кращих бомбардирів, символічні збірні двох ліг та кращих гравців і коучів туру, що минув.

Переглянути 12-й випуск програми «Копаний м’яч» Ви зможете на Ютуб-каналі Асоціації футболу Тернопільщини.