Фіналіст футзального кубка області отримав заслужені нагороди (+фото)

2022-11-02 11:48:13.000000

Війна вносить корективи і в футбольне життя. Футзальний сезон-2021/22 на Тернопільщині не вдалося завершити (не був зіграним останній тур), тому поки не відбулося традиційне нагородження чемпіонів та призерів. Натомість відомі володарі та фіналісти футзального кубка області. Саме фіналістів – команду «Віго-Острів» у перший день листопада відзначилися заслуженими нагородами у Великоберезовицькій селищній раді.

У церемонії нагородження взяли участь перший заступник голови – виконавчий директор Асоціації футболу Тернопільщини Василь Заторський, голова Великоберезовицької громади Андрій Галайко, голова Асоціації футзалу Тернопільської області Едуард Карапетян та начальник відділу молоді і спорту селищної ради Ігор Бронецький. І, звичайно, головні винуватці урочистостей – футболісти і тренери команди та керівники клубу.

Андрій Галайко та Василь Заторський теплими словами привітали команду, зауважили, що у громаді завжди підтримували фізичну культуру і спорт, в тому числі футбол. Подібна традиція, як запевнив голова громади, буде продовжуватися й надалі. Особливо теплих слів подяки заслужили керівники клубу «Віго-Острів» Іван Романович Блаженко та Богдан Михайлович Дацко.

Далі представники команди та їхнє керівництво отримали заслужені медалі, виготовлені спеціально під фінальний матч, та грамоти, а їхній капітан та граючий тренер Віталій Паперовський – красень-кубок.

Нагадаємо, «Віго-Острів» у фіналі футзального кубка Тернопільської області лише в серії пенальті поступився тернопільській команді «Гермес-7» (основний час – 2:2, по пен. – 2:3).

Зауважимо, що це не останні нагороди острівської команди. Вона дочасно стала переможцем вищого дивізіону Тернопільської футзальної ліги і після офіційного завершення сезону (догравання відбудеться 19-20 листопада), представники «Віго-Острів» знову отримають нагороди, але це вже буде інша, не менш приємна історія.