"Вікторія" з Великих Бірок стала переможцем Всеукраїнських змагань з футзалу

2022-10-12 22:46:02.000000

З 6 по 9 жовтня у селищі Ворохта Івано-Франківської області проходили Всеукраїнські спортивні змагання серед команд сільських та селищних територіальних громад  України.

Тернопільську область представляла  на цих змаганнях команда спортсменів Великобірківської селищної територіальної громади Тернопільського району.

Переможцями змагань з футзалу стала наша футбольна команда «Вікторія» (півфіналіст Ліги чемпіонів Тернопільщини сезону-2021/22 з «великого» футболу). У зональних змаганнях бірківчани виграли у представників Закарпатської області (2:0) та у фіналістів останніх трьох років – вінничан (5:0). У півфіналі наші земляки перемогли представників Дніпропетровської області (3:2), а у фіналі виграли з рахунком 3:1 у Саф’янівської сільської територіальної громади Одеської області.

За команду Тернопільщини виступали: Руслан Мирончик, Віталій Паперовський, Станіслав Симчук, Петро Загурський, Владислав Левчик, Михайло Костів, Назар Гудзь, Дмитро Попко.

У загальнокомандному заліку Всеукраїнських змагань серед сільських та селищних територіальних громад за підсумком усіх видів спорту спортсмени з Великобірківської громади набрали 14 очок та вперше стали переможцями цих змагань. Друге місце посіла команда Одеської області, а на третьому місці чернівчани.