"Копаний м'яч" #5: матч теперішньої та колишньої команди Романа Курдупеля та секрети воротарського ремесла від Миколи Вірковського

2022-09-16 16:44:31.000000

Шановні любителі футболу! Пропонуємо до Вашої уваги п'ятий випуск програми «Копаний м’яч», створеної для Вас Асоціацією футболу Тернопільщини.

«Копаний м’яч» – це як завжди багато тернопільського аматорського футболу. У п'ятому його випуску з гостем студії, відомим тернопільським голкіпером Миколою Вірковським говорили про благодні матчі зірок тернопільського футболу, секрети воротарського ремесла та бажання втретє здобути перемогу в Лізі чемпіонів Тернопільщини. 

Також з гостем проаналізували всі матчі минулого ігрового тижня двох ліг чемпіонату Тернопільської області 2022 року. Детально зупинилися на центральних матчах турів: вища ліга – "Колос" (Бучач) – "Агрон" (Великогаївська громада) та перша ліга – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – "Дністер" (Заліщики). Всі поєдинки обласного чемпіонату прокоментовані тренерами команд і, як завжди, до уваги любителів футболу представлено турнірні таблиці, кращих бомбардирів, символічні збірні двох ліг та кращих гравців і коучів туру, що минув. 

Переглянути п'ятий випуск програми «Копаний м’яч» Ви зможете на Ютуб-каналі Асоціації футболу Тернопільщині.