«Копаний м’яч» #4: матч лідерів вищої обласної ліги, плей-оф Ліги чемпіонів та Ліги Тернопільщини і старт ветеранського чемпіонату

2022-09-09 09:08:36.000000

Шановні любителі футболу! Пропонуємо до Вашої уваги четвертий випуск програми «Копаний м’яч», створеної для Вас Асоціацією футболу Тернопільщини.

«Копаний м’яч» – це як завжди багато тернопільського аматорського футболу. У четвертому його випуску з гостем студії, відомим тернопільським футболістом та тренером Ігорем Климентійовичем Бадлом говорили про футбол в умовах воєнного часу, старт чемпіонату області серед ветеранів, відновлення після великої паузи Ліги чемпіонів та Ліги Тернопільщини, а також про футбольне довголіття пана Ігоря.  

Також з гостем проаналізували всі матчі минулого ігрового тижня двох ліг чемпіонату Тернопільської області 2022 року. Всі поєдинки обласного чемпіонату прокоментовані тренерами команд і, як завжди, до уваги любителів футболу представлено турнірні таблиці, кращих бомбардирів, символічні збірні двох ліг та кращих гравців і коучів туру, що минув. 

Переглянути третій випуск програми «Копаний м’яч» Ви зможете на Ютуб-каналі Асоціації футболу Тернопільщині.