«Копаний м'яч» – №2: детальний огляд матчу за суперкубок, сенсація у Тернополі та красень-гол ударом ножицями екс-тренера «Збруча»

2022-08-26 17:22:07.000000

Шановні любителі футболу! Пропонуємо до Вашої уваги другий випуск програми «Копаний м'яч» четвертого телевізійного сезону, створеної для Вас Асоціацією футболу Тернопільщини.
«Копаний м’яч» – це як завжди багато тернопільського аматорського футболу. У другому випуску з гостем студії, першим заступником голови - виконавчим директором Асоціації футболу Тернопільщини Василем Заторським говорили про футбол в умовах воєнного часу, як діяти під час матчу вболівальнкам, футболістам та офіційним особам, коли лунає сигнал повітряної тривоги. Також проаналізували всі матчі минулого ігрового тижня двох ліг чемпіонату Тернопільської області 2022 року. Практично всі матчі обласного чемпіонату прокоментовані тренерами команд і, як завжди, до уваги любителів футболу представлено символічні збірні та кращих гравців та коучів другого туру.   

А кульмінацією випуску став детальних огляд з коментарями дійових осіб поєдинку за суперкубок, який відбувся на День Незалежності, 24 серпня. 

Переглянути другий випуск програми "Копаний мяч" Ви зможете на Ютуб-каналі Асоціації футболу Тернопільщині.