Лідер тернопільської «Ниви» домовився з клубом про розірвання контракту

2022-02-09 19:35:46.000000

Несподіваний поворот у Тернополі

Після 20 турів чемпіонату nершої ліги «Нива» посідає 5-е місце. Від зони стикових матчів за право зіграти в УПЛ команду Андрія Купцова відокремлює 4 очки. Слід додати, що наступний матч тернопільської «Ниви» запланований на 19 березня з «Агробізнесом». Знайти вигідні коефіцієнти на спорт можна в БК Фан спорт. Цього букмекера користувачі оцінили дуже високо практично за всіма критеріями.

Як стало відомо, тернопільська «Нива» розірвала контракти із трьома футболістами. Але якщо відхід із клубу центрального захисника Артема Васько (один матч у нинішньому сезоні першої ліги) та лівого вінгера Андрія Скакуна (7 ігор) при всьому бажанні не віднесеш до резонансних, то розірвання трудового договору зі стрижневим центрхавом Ігорем Семениною (19 матчів, 3 голи) став несподіваним. Тим більше, що його угода була розрахована до 1 січня 2023 року.

32-річний футболіст в інтерв’ю розповідав, що у нього було декілька варіантів, але працевлаштування. У кінцевому випадку він вибрав львівські «Карпати».

Семенина розпочинав професійну кар'єру у тернопільській «Ниві». Пізніше виступав за «Фенікс-Іллічівець», «Нафтовик-Укрнафту», ФК «Львів», «Енергетик», «Миколаїв» (з перервою), «Олімпік», «Черкащину», «Геліос» та «Кристал». На початку цього року повернувся до тернопільського клубу.