«Школа молодого арбітра» відчиняє двері

2022-02-09 14:55:58.000000


22 лютого стартує набір суддів у Регіональну школу молодого арбітра Тернопільської  області. Під керівництвом досвідчених представників цієї футбольної професії хлопці та дівчата від 16 років матимуть змогу опанувати новий для себе фах.

Справжні професіонали та майстри своєї справи поділяться з Вами своїм досвідом і введуть в курс справи, розповідатимуть про ази та нюанси роботи рефері та окреслять перспективи на майбутнє. Робота футбольного арбітра – з одного боку, непроста і нервова, але з іншого – відкриває чималі перспективи у житті, по-перше, відданість його Величності футболу, а також знайомство з видатними особистостями, незабутні подорожі та приголомшливі футбольні миттєвості.

Так що пов’язати себе з футболом, якщо він є Вашою улюбленою грою, – саме те, що Вам потрібно! По закінченні курсів слухачі отримають шанс обслуговувати матчі обласного рівня – для початку, а згодом, у разі успішного закінчення навчання, найкращі молоді арбітри матимуть шанс отримати путівку у великий футбол. Тож не вагайтеся і долучайтеся до нашого проекту – великий футбол чекає саме на Вас!

Довідки за телефоном: 097-495-10-17, 097-736-55-83.