19 лютого розпочинається навчання футбольних тренерів

2022-02-15 20:20:14.000000

Асоціація футболу Тернопільщини на базі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка проводить навчання тренерів за різними категоріями. Зокрема, за програмою продовження дії ліцензії УАФ мають право брати участь тренери, у яких термін дії  «С» ліцензії закінчився. Інша група буде формуватись із числа бажаючих вперше отримати вищеназвану ліцензію за результатами навчання. 

В суботу, 19 лютого, в аудиторії 178 відбудуться організаційні збори тренерів, які уже мають ліцензію “С”, а також бажаючих навчатись і вперше отримати «С»-ліцензію.

Для зарахування на навчання в цей день необхідно буде подати заяву від кандидата, ксерокопію паспорта та  ідентифікаційного коду, 2 кольорові фотографії 4х3 см, копію диплому про освіту, копію диплому «С» (для тих, хто навчатиметься  за програмою продовження ліцензії). Потенційним слухачам в обов`язковому порядку слід мати захисні маски.

За довідками  звертатись до відповідального за навчання – кандидата педагогічних наук, доцента, завідувач кафедри теоретичних основ і методики фізичного виховання ТНПУ Володимира Івановича Наумчука: 097-332-83-30.  

Володимир Іванович Наумчук народився 17 липня 1969 р. у місті Коростень Житомирської області. У 1986 р. закінчив Тернопільську ЗОШ № 7. У цьому ж році вступив на факультет фізичного виховання Тернопільського державного педагогічного інституту ім. Я. Галана, який закінчив у 1991 р. з відзнакою. З 1988 по 1989 р. проходив строкову військову службу. З 1986 по 1995 р. виступав за команди майстрів першості СРСР та України з футболу: «Закарпаття» Ужгород, «Нафтовик» Охтирка, «Приладист» та «Карпати» Мукачево. З 1995 по 1999 р. працював учителем фізичної культури в ЗОШ № 7 м. Тернополя. У 1999 році вступив до аспірантури Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка, яку достроково закінчив у 2002 р., захистивши кандидатську дисертацію на тему «Професійна підготовка майбутніх вчителів фізичної культури в процесі самостійної роботи зі спортивних ігор» за спеціальністю 13.00.04. – теорія і методика професійної освіти. У 2003 році отримав диплом кандидата педагогічних наук, а в 2005 – атестат доцента кафедри гімнастики і спортивних ігор. Працює у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка з 1999 року. Трудову діяльність розпочав на кафедрі фізичного виховання, а після захисту кандидатської дисертації працював на кафедрі гімнастики і спортивних ігор на посадах асистента і доцента. У 2012 році обраний на посаду завідувача кафедри гімнастики і спортивних ігор, а після структурної реорганізації факультету фізичного виховання в 2013 році призначений завідувачем кафедри теоретичних основ і методики фізичного виховання. З 2014 до 2020 року – доцент кафедри теоретичних основ і методики фізичного виховання. У 2020 році обраний на посаду завідувача кафедри теоретичних основ і методики фізичного виховання. Керівник проектної групи розробки освітньо-професійної програми «Середня освіта (Фізична культура)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014.11 Середня освіта (Фізична культура), гарант вищевказаної освітньо-професійної програми. Згідно з Тренерською конвенцією УЄФА («Конвенція про взаємне визнання тренерських кваліфікацій») і з вимогами Хартії масового футболу УЄФА бере участь у процесі підготовки тренерів з футболу за програмою «С» диплому УАФ для тренерів дитячо-юнацького та аматорського футболу. Автор понад 100 наукових та навчально-методичних праць.