ДИРЕКТОР ЧОРТКІВСЬКОЇ ДЮСШ ПРИЙМАЄ ВІТАННЯ!

2022-01-17 10:55:52.000000

Сьогодні, 17 січня, День народження святкує директор чортківської ДЮСШ, відомий у минулому футболіст Віктор Богданович Данилишин. Цього дня йому виповнюється 57 років!

Асоціація футболу Тернопільщини та особисто її голова Тарас Зіновійович Юрик вітають іменинника. В цей дорогий для серця день, бажаєм квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, від зірок здійснення бажань! Від сонця, світла і тепла, щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, нехай щастить весь довгий вік! Бажаємо довгих років життя, великих перемог та міцного здоров'я!

 

Довідка

Данилишин Віктор Богданович

Народився – 17 січня 1965 року

Ігрове амплуа – нападник/півзахисник

Виступав за команди: «Цукровик» (Чортків), «Кристал» (Чортків), «Нива» (Вінниця), «Поділля» (Хмельницький), «Іртиш» (Павлодар, Казахстан), «Аксес-Есиль» (Петропавловськ, Казахстан), «Нива-Текстильник» (Дунаївці), «Авіаносець» (Чортків), «Дністер» (Заліщики).

У 2013 році у якості головного тренера ФСК «Чортків» виборов звання чемпіона Тернопільської області. Тренує молодих футболістів чортківської ДЮСШ. У 2018 році очолював «Бастіон-1427» (Горішня Вигнанка, Чортківський район).