У Підгайцях організували справжнє свято спорту та футболу (+фото)

2021-09-13 22:08:45.000000

Вчора, 12 вересня, у Підгайцях відбувся матч 14-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області, в якому зустрілися місцева «Нива» та ФК «Вишнівець».  Для господарів цей поєдинок не мав особливого турнірного значення, адже підопічні Тараса Стирчака вище сьомого місце вже не могли скочити. Однак сам матч та його організація, як відзначив спостерігач арбітражу Ярослав Богданович Боднар, виявилися на високому рівні.

Спортивне дійство приурочили до Дня працівника фізичної культури і спорту. Завдячуючи начальнику команди «Нива» Володимиру Стирчаку, а також небайдужим любителям спорту на місцевому стадіоні було організовано велике спортивно-культурне дійство.

Майже 400 вболівальників та любителів спорту мали можливість переглянути творчі номери, виступи місцевих співаків, а діти позмагатися у конкурсі, переможець якого отримував футбольний м’яч від Асоціації футболу Тернопільщини. Учасників конкурсу було настільки багато, що розіграти приз у перерві футбольного матчу не вдалося і його продовжили після фінального свистка. Приємно було бачити, як батьки дітей та й прості вболівальники після футбольного дійства не розходилися, а підтримували дітей у їхньому прагнення бути кращими в спортивному конкурсі.

Що стосується футбольного матчу, то підгаєцька «Нива» хоча й поступилася більш сильнішому суперникові з Вишнівця (1:2), але показала хорошу гру, за що отримала оплески своїх палких шанувальників. Підгайці ще раз підтвердили, що яке б місце в турнірній таблиці команда не займала, тут люблять футбол і завжди будуть підтримувати свої улюбленців.

***

«Нива» (Підгайці)ФК «Вишнівець» – 1:2 (0:2)

12 вересня. Підгайці. Стадіон «Нива». 352 гл. +23 град.

Арбітр – Владислав Русанюк (Тернопіль), асистенти – Олександр Ковбасовський (В. Дедеркали), Василь Косанюк (Колодно).

Спостерігач арбітражу: Едуард Карапетян (Тернопіль).

«Нива»: Цяпа, І. Шкварло, Подлецький, Стирчак-к, Овчинніков, Веремчук, Чернець (Кидонь, 69), Мацалап (Гордіца, 62), Кальба, Успенський, Комарницький.

ФК «Вишнівець»: Панкевич, Коваль, Хабаров, Старушкевич-к, Кобельчук, Королевич (Дмитрук, 70), Драганчук, Понєдєльнік (Ніколайчук, 61), Харчук (Ромасюк, 76),, Ковальчук, Кишиєв.

Голи: Володимир Подлецький (82) – Олександр Понєдєльнік (10), Дмитро Королевич (16).

Попереджені: Д. Харчук (39), О. Драганчук (50), Т. Комарницький (65), В. Дмитрук (75), Р. Кишиєв (90+2).

Вилучений: В. Дмитрук (90, друге попередження).