Тернопільська «Вікторія» пробилася до півфіналу міжнародного турніру в Хорватії

2021-09-07 01:04:12.000000

6 вересня у Хорватії розпочався міжнародний турнір “ISTRIA FUTSAL MASTERS CUP-2021” з футзалу серед аматорських команд. У ньому приймає участь колектив «Вікторія» з Тернополя, яка виступає у підгрупі «В».

У перший день змагань тернополяни провели два поєдинки і в обох святкували перемоги з однаковими рахунками – 3:1. У першому матчі з командою «MNE VALDEBEK» PULA (Хорватія) хет-трик записав на свій бомбардирський рахунок Олександр Паламар, а в другому – проти земляків з Луцька – двічі відзначився Арсен Мельничук та одного разу Назар Микичак.

7 вересня «Вікторія» проведе ще один поєдинок попередньої стадії, однак не залежно від результату цього матчу тернополяни вже пробилися до півфіналу змагань. Вирішальна частина турніру відбуватиметься 8 вересня. Саме того дня пройдуть півфінальні поєдинки, матч за 3-є місце і фінал.

«Вікторія» з Тернополя виступає на турнірі в такому складі: Михайло Костів, Назар Микичак, Андрій Казюк, Арсен Мельничук, Руслан Мирончик, Віталій Паперовський, Олександр Паламар, Ярослав Адамів.