У Монастириськах вшанували пам'ять Володимира Дроня (+фото)

2021-08-19 21:14:23.000000

У Монастириськах відбувся традиційний 11-й турнір пам’яті відомого місцевого футболіста Володимира Дроня.

Учасниками цьогорічного турніру стали чотири команди: «Колос» (Братківці, Івано-Франківська ОТГ), ФК «Озеряни» (Бучацька ОТГ), ФК «Оріон» (Григорів, Монастириська ОТГ) та колектив «Друзі Дроня».

Спершу відбулися два півфінальні поєдинки. У першому зустрілися ФК «Озеряни» та ФК «Колос». В основний час команди голів не забували, а в серії пенальті перемогли гості з Івано-Франківщини – 5:4. У другому півфіналі «Друзі Дроня» з мінімальним рахунком обіграли «Оріон» – 1:0. Переможний гол на рахунку Василя Синишина.

У матчі за 3-тє місце ФК «Озеряни» був сильнішим за ФК «Оріон» – 1:0 (автор голу Ігор Керницький). А у фіналі команда «Друзі Дроня» здолала ФК «Колос» – 2:1 (Василь Красій, Андрій Кохан – Андрій Андрусяк).

Організатори змагань нагородили призами, як команди, так і кращих гравців у індивідуальних номінаціях. Отож, кращим воротарем став Олег Шевчук («Оріон»), захисником – Валентин Марущак («Друзі Дроня»), нападником – Ігор Керницький (ФК «Озеряни») та кращим гравцем – Віталій Волосінчук («Колос»).