«Поділля» з Васильківців у спарингу поступилося копичинецькій «Надії»

2021-08-08 16:49:05.000000

Сьогодні, 8 серпня, скориставшись вимушеною паузою у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області на домашньому стадіоні спаринг провела команда «Поділля» з Васильківців. У суперниках був чемпіон Дитячо-юнацької футбольної ліги України (перша ліга) – ФК «Надія» з Копичинців (тренер – Михайло Зіновійович Хоптовий).

Молода команда з Копичинців забивши в кожному з таймів по голу доволі несподівано святкувала перемогу – 2:0. Зауважимо, що «подоляни» виступали в експериментальному складі і в їх рядах не було одразу кількох гравців основного складу.

Пропонуємо до Вашої уваги склад «Поділля»: воротарі – Перейма (Зянько), центральні оборонці – Іванців і Муравський (Наталюк), лівий захисник – Німаш, правий захисник – Тригуба, опорний півзахисник - гравець на перегляді (Гришак), правий півзахисник - Петраш (Тимощук), лівий півзахисник – Фелікс, центральні півзахисники – Гриб і Андрієшин (Зубик), нападник – Грінько.

Нагадаємо, матч 11-го туру вищої обласної ліги «Агрон» (В. Гаї) – «Поділля» (Васильківці) буде зіграно 15 вересня через те, що сьогодні «агронівці» проводять перший поєдинок нового сезону аматорського чемпіонату України.