«Рідна Борщівщина» дозаявила професіонала з «Епіцентра» та одного з лідерів «Медоборів»

2021-07-26 22:41:31.000000

Активно у літньому трансферному вікні працює третя після першого кола команда вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – «Рідна Борщівщина». Вслід за запрошенням нового головного тренера Ігоря Климентійовича Бадло з «Епіцентру» з Дунаївців, склад команди поповнився двома досвідченими виконавцями.

З того ж «Епіцентру» до борщівської команди перейшов син нового коуча, 27-річний оборонець Віталій Бадло. У минулому сезоні Віталій відіграв у всіх 22 поєдинках колективу з Дунаївців у другій лізі чемпіонату України (1 забитий гол), ще три матчі провів у кубку України (теж один забитий м’яч). Раніше Віталій Бадло впродовж трьох сезонів (2013-16 рр.) захищав кольори тернопільської «Ниви», за яку зіграв 25 матчів, але голами не відзначався.  

Другий новачком «Рідної Борщівщини» став 25-річний атакувальний півзахисник, один з лідерів «Медоборів» (Зелене) Олексій Клак. Хоча Олексій молодший за Віталія Бадла, але в нього значно більше за колегу матчів на професійному рівні. Їх у Олексія назбиралося аж 103. Хоча, варто зауважити, що значна їх кількість припала на період, коли Клак виступав за дублерів, U-19 і U-21 «Металурга» (Донецьк) і «Сталь» (Кам’янське). Безпосередньо в дорослому футболі Олексій Клак захищав кольори першолігових: чернівецької «Буковини» (12 матчів), луцької «Волині» (6 матчів) та київської «Оболоні» (5 поєдинків у чемпіонаті і один – у кубку). Також у послужному списку Олексія Клака є 15 поєдинків у складі збірної України U-17 (9 матчів) і U-19 (6 матчів).