«Поділля» з В. Березовиці перемогло ФК «Трибухівці»

2021-07-25 22:28:37.000000

Сьогодні, 25 липня, спаринг провели ФК «Трибухівці» – учасник першої ліги чемпіонату Тернопільської області та великоберезовицьке «Поділля», яке виступає у другій обласній лізі. У матчі, який відбувся у Бучачі, гості святкували мінімальну перемогу – 2:1.

За результатами першого тайму, завдяки голу Ігоря Кістяника, в рахунку вів ФК «Трибухівці». При чому в господарів було ще кілька небезпечних моментів (три виходи на голкіпера суперника мав молодий нападник Іван Ковдрин), і вони могли з більш комфортною перевагою йти на перерву. Однак на другий тайм гравців ФК «Трибухівці» не вистачило, десь з 60-ї хвилини їм забракло фізичних сил, а рівноцінної заміни не знайшлося. Цим скористалися гості. У другій 45-хвилинці нападник «Поділля» Юрій Сорочан зумів вирівняти становище на футбольному полі, а в компенсований час після кількох рикошетів м’яч відскочив до досвідченого Ігоря Копцюха, котрий і приніс своїй команді перемогу.

ФК «Трибухівці» виступав у такому складі: Сорочук, Грицак, Скавуляк, Рябий, Солонинка, Панич, Кістяник, Ковдрин та троє гравців на перегляді.