Тернополянин Олександр Стахів залишив ФК «Самбір»

2021-07-16 21:54:57.000000

Футбольний клуб Львівської Прем’єр-ліги –  «Самбір» за обопільною згодою сторін припинив співпрацю зі своїм головним тренером, тернополянином Олександром Стахівим.

Нагадаємо, Олександр Стахів, котрий свого часу знаходився у тренерському штабі тернопільської «Ниви», очолив самбірську команду в лютому цього року. Під його керівництвом самбірці провели перше коло в чемпіонаті Прем'єр-ліги Львівської області й зіграли за цей період 11 матчів, в яких здобули одну перемогу, тричі розійшлися зі суперниками миром і сім разів поступилися.

У розмові з інформаційним центром Львівської асоціації футболу Олександр Стахів підбив підсумки першого кола чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини сезону-2021 для своєї команди:

– Звичайно, ми незадоволені грою й місцем «Самбора» в турнірній таблиці після першого кола. Довелося формувати команду буквально за два тижні до старту чемпіонату. Молоді хлопці, які прийшли, ще не готові вирішувати серйозні завдання. Однозначно, на друге коло нам треба підсилюватися, брати футболістів, які би допомогли нам у чемпіонаті України серед аматорів і Прем'єр-лізі Львівської області.

Як бачимо, до другого кола обласних змагань і дебюту в чемпіонаті України серед аматорів хлопців зі Самбора готуватиме новий наставник, якого мають представити найближчим часом.