Молодий чортківський «Кристал» достойно зіграв проти чемпіона з Теребовлі (+фото)

2021-06-03 19:10:32.000000

2 червня у Чорткові відбувся поєдинок 4-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області, в якому місцевий «Кристал-U-19» зустрічався з діючим чемпіоном Тернопільської області – командою «Нива» з Теребовлі. І хоча молодий колектив з Чорткова зазнав мінімальної поразки (1:2), але хлопців потрібно підтримати і похвалити за бажання показати достойну гру в зустрічі з дуже сильним суперником.  

Головні події в матчі розгорнулися в першому таймі. Вже на 6-й хвилині гості відкрили рахунком. Пішла подача з кутового, гравці «Ниви» Сергій Любчак та Олексій Бондаренко на двох виграли повітря у воротаря «Кристала» Олександра Яремова і Андрій Пастернак з близької відстані пробивав практично по порожніх воротах (0:1). Майже тридцять хвилин глядачам довело чекати другого гола. Його знову забили теребовлянці. Вони запресингували суперника на його половині поля, це зробив капітан «Ниви» Ігор Олексієнко. Він обігрався з партнером по команді і виконав зрячу подачу, а нападник Олексій Бондаренко ударом в протихід голкіперу забив другий гол (0:2).

Через дві хвилини господарі відіграли одного м’яча. А допомогли їм у цьому гості. Сталася обрізка лівого оборонця «Ниви» Дениса Червінського, котрий виконав передачу в недодачу на Дмитра Кренька. Перехоплення зробив атакувальний півзахисник «Кристала» Вадим Вишинський, котрий не довго думаючи, пробив у притірку зі штангою. Кіпер «Ниви» Віктор Ольховий тільки супроводжував поглядом політ м’яча – гол-красень! (1:2).

У другому таймі м’ячів команди не забивали, теребовлянці записали до свого активу чергових три очка, а молоді чортківчани отримали оплески від рідних вболівальників за достойну гру.

***

«Кристал-U-19» (Чортків) – «Нива» (Теребовля) – 1:2 (1:2)

2 червня. Чортків. Стадіон «Харчовик». 100 гл. +18 град.

Арбітр – Олег Чемний (Коропець), асистенти – Юрій Королюк (В. Глибочок), Максим Мохун (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Михайло Русанюк (Тернопіль).

«Кристал-U-19»: Яремов (Омаров, 82), Грицюк, Дячинський (Яковищак, 81, Пальчик, 90+2), Червотока (Везнюк, 46), Коновал (Карвальо, 67), Фриз-к, Вишинський, Бекесевич, Гассама, Лагі Жозуа, Дурдас.

«Нива»: Ольховий, Червінський, Залізняк, В. Сороцький (Івашків, 18), Лубчак, Дячук, Степанчук, Олексієнко-к, Кренько, Пастернак, Бондаренко.

Голи: Андрій Пастернак (6), Олексій Бондаренко (37), Вадим Вишинський (39).

Попереджені: Д. Бекесевич (65), І. Олексієнко (74), В. Вишинський (90+1), С. Дячук (90+1), О. Бондаренко (90+3).

Вилучений: В. Залізняк (90+1).

***

ТАКТИЧНА РОЗСТАНОВКА

«Кристал-U-19» (1х4х5х1):

Воротар – Яремов

Центральні оборонці – Дячинський, Червотока

Лівий захисник – Грицюк

Правий захисник – Коновал

Опорний півзахисник – Фриз

Лівий півзахисник – Гассама

Правий півзахисник – Дурдас

Піднападники – Вишинський Бекесевич

Нападники – Лагі Жозуа

***

«Нива» (1х4х5х1):

Воротар – Ольховий В

Центральні оборонці – Любчак, В. Сороцький

Лівий захисник – Червінський

Правий захисник – Залізняк

Опорний півзахисник – Кренько, Пастернак

Лівий півзахисник – Дячук

Правий півзахисник – Степанчук

Піднападник – Олексієнко

Нападники – Бондаренко