ФК «Тернопіль АТО» здобув вольову перемогу в Хмельницькому (+фото)

2021-05-16 08:49:09.000000

15 травня у Хмельницькому відбувся матч 3 туру чемпіонату України Ліги учасників АТО, де місцева команда «Прикордонник-Поділля», що представляє Національну академію прикордонної служби України приймала ФК «Тернопіль АТО».     

Варто зазначити, що тернополяни на матч прибули без шести гравців основи. Перший тайм матчу пройшов у рівній боротьбі. На 19 хвилині нападник господарів Дмитро Косінов відкрив рахунок у матчі (1:0). На 35 хвилині нападник тернополян Тарас Судомир вдало реалізував вихід віч-на-віч (1:1). У другому таймі на 56 хвилині тернополянин Ігор Музика, отримавши м‘яч на краю карного майданчика, обіграв захисника і вдало пробив  – 1:2. До фінального свистка рахунок у матчі не змінився. Це була чергова перемога ФК «Тернопіль АТО», який впевнено лідирує у групі «Захід» три перемоги у трьох матчах, при різниці забитих м‘ячів 9:2.

Нагадаємо, організатором та засновником Ліги учасників АТО є Федерація футболу учасників АТО. Змагання також проходять під егідою Всеукраїнського об‘єднання учасників АТО «Українці разом».