Тернопільські вболівальники можуть на власні очі побачити трофей за який змагатимуться «Динамо» та «Зоря»

2021-05-07 16:00:33.000000

У тернополян та гостей міста з’явилася можливість на власні очі побачити один із головних трофеїв українського футболу – кубок України, за який 13 травня у Тернополі на міському стадіоні імені Романа Шухевича у фінальному матчі боротимуться футболісти київського «Динамо» та луганської «Зорі».

За ініціативи голови Асоціації футболу Тернопільщини Тараса Юрика, яку підтримав президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, вболівальники матимуть змогу доторкнутися до футбольного свята завдяки тому, що головний приз – кубок України кілька днів перебуватиме у Тернополі.

– У зв’язку з карантинними обмеженнями велика армія шанувальників футболу не зможе потрапити на стадіон, але вони можуть сам кубок за яких суперничатимуть команди побачити на власні очі, а хто бажає, навіть з ним сфотографуватися, – зазначив Тарас Юрик.

Починаючи з суботнього дня, 8 травня і по середу, 12 травня, кубок України буде виставлено для загального огляду в приміщенні торговельно-розважального комплексу «Подоляни», розташованому на вулиці Текстильній, 28ч. Чекаємо Вас у ці дні з 12:00 до 20:00.