На Гусятинщині відбулося ще два місцевих дербі

2021-04-11 21:54:00.000000

Гусятинщину не дарма вважають найфутбольнішим регіоном Тернопільщини. У чемпіонаті області 2021 року цей край представлятиме одразу сім(!) футбольних команд. Усі вони активно готуються до нового сезону. Про одне сьогоднішнє гусятинське дербі між «Нічлавою» (Копичинці) та «Збручом» (Гусятин) ми вже повідомляли. Цього дня у спарингах зійшли ще дві пари команд з Гусятинщини.  

У Зеленому товариський поєдинок провели учасники вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – місцеві «Медобори» та хоростківська «Зоря». Команди зіграли два різних тайми, якщо у першому перемогу святкували гості (1:3), то в другому – господарі, які святкували підсумкову перемогу – 5:3. За «Медобори» забивали: Дмитро Галадей (26 хвилина, з пенальті), Сергій Полянчук (47 хв.), Віталій Сакович (58 хв., 60 хв., 80 хв.), за «Зорю» – Сергій Куріцький ( 27 хв., 37 хв. з пенальті), Микола Куріцький (40 хв.).

У Вікні відбулося ще одне гусятинське обласне дербі. Зустрілися місцева команда «Вікнини» та «Нива» з Городниці. Матч завершився внічию – 1:1. У складі господарів відзначився Олександр Майко, у гостей з Городниці - Федір Семенюк.