Перестало битися серце Ігоря Мамалиги

2021-03-19 21:32:21.000000

Сьогодні, 19 березня, сумний день для всього спортивного товариства Тернопільщини. Перестало битися серце відомого у краї спортивного діяча із Заліщиків Ігоря Степановича Мамалиги.

Ігор Степанович до останнього часу працював директором КП Заліщицької міської ради «Спорт для всіх», був головою Заліщицького осередку НОК України та Заліщицької районного ФСТ «Колос», постійний член Федерації футболу Заліщицького району. Свого часу обіймав посади керівника спорткомітету Заліщицької РДА та начальника відділу молоді і спорту райдержадміністрації.

Освіту здобув у Тернопільському педагогічному інституті. Трудову діяльність розпочав учителем фізкультури у Мишківській восьмирічці. Далі продовжив працювати у Заліщицькій середній школі імені Й. Маковея. У молоді роки був вправним воротарем, захищаючи кольори, в тому числі заліщицького «Дністра».

Асоціація футболу Тернопільської області глибоко сумує з приводу передчасної смерті Ігоря Степановича і висловлює щире співчуття близьким і рідним покійного. Світла пам'ять про цю добру людину назавжди залишиться в серцях тих, кому пощастило з ним працювати, дружити та спілкуватися. Просимо Бога дати сил рідним і близьким перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство небесне.