У Ланівцях відзначили кращі футбольні команди за підсумками сезону-2020 (+фото)

2021-03-14 19:32:10.000000

Сьогодні, 14 березня, у Ланівцях відбулося 13-те підсумкове засідання Лановецької районної федерації футболу щодо підсумків сезону-2020. В заході взяв участь голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик.

Спершу новообраний голова Кременецької районної асоціації футболу надав слово голові АФТ Тарасу Юрику.

– Професійний підхід в організації чемпіонату Лановецького району є прикладом для наслідування, за що велика вдячність керівнику районної федерації Сергію Ходановичу. Поспілкувались з представниками команд і представили командам Сергія Ходановича, вже як керівника Кременецької районної асоціації футболу. Сподіваюсь на нові футбольні звершення вже в масштабах великого Кременецького району, – сказав Тарас Юрик.

Сергій Ходанович подякував за довіру і продовжив своє засідання з турнірів, які були проведені впродовж 2020 року. Зупинився на обласних турнірах і змаганнях, в яких брали участь команди Лановеччини. Перед нагородженням слово мав міський голова Лановець Роман Казновецький. Він пообіцяв всебічну підтримку районним командам і колективу «Стандарт» (Вишгородок), який представлятиме Лановеччину в чемпіонаті Тернопільської області.

Сергій Ходанович нагородив кращі команди чемпіонату району з міні-футболу та чемпіонату району з футболу, а також кращих гравців по номінаціях. Потім пан Ходанович коротко зупинився на основних тезах майбутнього регламенту Кременецької районної асоціації футболу.