ВІДОМИЙ ЧОРТКІВСЬКИЙ ФУТБОЛІСТ ТА ТРЕНЕР ПРИЙМАЄ ВІТАННЯ!

2021-01-17 11:54:45.000000

Сьогодні, 17 січня, День народження святкує відомий у минулому футболіст та тренер з Чорткова Віктор Богданович Данилишин. Цього дня йому виповнюється 56 років.

Шановний Вікторе Богдановичу!

Асоціація футболу Тернопільщини та вся футбольна громадськість нашої області щиро вітають Вас з Днем народження. У цей святковий день від усього серця бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів.

Нагадаємо, Віктор Данилишин захищав кольори: чортківських команд «Цукровик», «Кристал», «Авіаносець», «Кременя» (Кременчук), хоростківської «Зорі», вінницької «Ниви», хмельницького «Поділля», заліщицького «Дністра», «Іртиша» (Павлодар, Казахстан), «Аксес-Есиля» (Петропавловськ, Казахстан), «Ниви-Текстильник» (Дунаївці) та інших.

Під його керівництвом ФК «Чортків» став чемпіоном Тернопільської області в 2013 році, донедавна він працював тренером у команді першої обласної ліги «Бастіоні-1427» (Горішня Вигнанка), а нині передає свої величезні знання і вміння юним чортківським футболістам.